Представники КОДА взяли участь у круглому столі з питань протидії злочинності

image
31 Травня 2019, 13:39
Поділитися:

У приміщенні Комітетів Верховної Ради України відбулося засідання круглого столу на тему: «Основні тенденції злочинності та протидії їй в Україні протягом 2018 року (у порівнянні з попередніми періодами)», організованого Світовим Конгресом українських юристів. Головував на заході Віце-президент Світового Конгресу українських юристів, Заслужений юрист України, народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, доктор юридичних наук Валерій Карпунцов.

В роботі круглого столу взяли участь народні депутати України, члени Світового Конгресу українських юристів, представники Київської обласної державної адміністрації, відомі правники, науковці, журналісти, політичні та громадські діячі.

Учасники круглого столу обговорили питання щодо загального стану злочинності та протидії їй на території України. Також надали оцінку та пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів по боротьбі із злочинністю, у тому числі із корупцією.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація