Представники Громадської ради долучаються до відновлення Київщини

image
12 Липня 2022, 19:45
Поділитися:

Сьогодні, у Київській обласній військовій адміністрації відбулося засідання Громадської ради за участю заступника голови Київської ОВА Сергія Білецького. Громадська рада зібралася вперше за час повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Під час зустрічі голова Громадської ради Наталія Ульянова та члени ради проінформували про свою діяльність у період воєнного стану. У рамках засідання присутні також розглянули низку важливих питань. Зокрема, директор Департаменту соціального захисту населення Ігор Мещан ознайомив присутніх з питаннями, пов’язаними з реєстрацією, видачою довідок та оформленням статусу внутрішньо переміщених осіб на території Київської області.

Крім того, на засіданні було заслухано інформацію про створення Координаційного центру відродження регіону при Київській ОВА, а також про напрями діяльності діючого Консультаційного центру з питань забезпечення прав і свобод захисників України. Вирішили залучити представників громадської ради до роботи у цих консультативно-дорадчих органах при обласній військовій адміністрації.

«На моє переконання, влада та громадський сектор мають активно співпрацювати. Тож для нас важливо налагодити роботу громадської ради навіть у період воєнного стану, зробити її більш дієвою та корисною. Для відбудови Київщини це буде лише плюс. Першочергові плани окреслили. Тож попереду – багато роботи. Проте впевнений, із такими активними та досвідченими громадськими організаціями впораємось з усіма викликами», – зазначив Сергій Білецький.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація