Представники Броварів взяли участь в робочій зустрічі КОДА та поспілкувалися з керівництвом столичного регіону

image
20 Серпня 2019, 12:56
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян провів робочу зустріч з громадськими організаціями, які представляють інтереси АТО/ООС, керівниками територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в Київській області та керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Про це повідомляє бюро актуальних новин «КОМЕНТАР».

 

Від Броварів в зустрічі взяли участь Голова ГО «СВАБ»  Роман Комендант та член правління організації Руслан Семенець, які мали змогу особисто поспілкуватися з очільником області та його заступником В’ячеславом Кучером, звернувши увагу на проблемні питання міста.

Михайло Бно-Айріян повідомив, що найближчим часом планується візит до Броварів, під час якого можна буде більш детально розібратися в питаннях, які турбують громадськість.

 

Під час зустрічі присутні обговорили питання щодо підтримки та підвищення статусу ветерана війни, створення належних умов, організації соціального та інших видів обслуговування; важливості щорічної диспансеризації для ветеранів АТО/ООС, які є військовим резервом; профілактики та лікування постконтузійних наслідків та синдромів; безплатного одержання ліків та виробів медичного призначення за рецептом лікаря; щорічного медичного обстеження і диспансеризації із залученням необхідних спеціалістів.

Зокрема, підняли проблемні питання про отримання і оформлення земельних ділянок, інформування ветеранів щодо пільг, соціальний захист та шляхи вирішення проблем.

– Допомогти потрібно всім, але наші можливості обмежені. Тому, в першу чергу, ми допоможемо тим, кому максимально потрібна допомога – пораненим, людям з інвалідністю, родичам загиблих. Необхідно шукати баланс, щоб ми представляли все суспільство. Також я готовий сприяти громадським організаціям. Бачу потенціал і буду лобіювати цікаві ідеї, щоб ви отримували підтримку і створювали великі проекти,- підкреслив Михайло Каренович.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed