Представникам Гостомеля не вдалося зірвати сесію Ірпінської міської ради

image
30 Січня 2020, 13:30
Поділитися:

БлогПредставникам Гостомеля не вдалося зірвати сесію Ірпінської міської ради

Гостомельські прихильники відокремлення від Ірпеня намагалися зірвати сесію Ірпінської міської ради, але це їм не вдалося.

Заручниками територіальних суперечок могли стати як комунальні підприємства міста, так і звичайні люди, голосування по їх питаннях могли і не відбутись. Причиною для цього стали представники селища Гостомель, які намагалися зірвати проведення сімдесят сьомої сесії VII-го скликання Ірпінської міської ради.

Зокрема, вони були проти питань, які стосувалися звернення депутатів Ірпінської міської ради до парламенту щодо недопущення прийняття проєкту постанови про зміни в адміністративно-територіальному устрої Київської області, зміну і встановлення меж Києво-Святошинського, Бородянського районів, міста Ірпінь та селища Гостомель Київської області .

В намаганні зірвати сесію, представники Гостомеля вели себе зухвало з трибуни назвали в.о. міського голови Ірпеня Андрія Литвинова “щеглом” та “залупой в очках”, проте це їм не вдалося. Незважаючи на тиск та недоречну поведінку представників із Гостомеля, Ірпінська міська рада розглянула всі питання передбачені порядком денним, в тому числі і питання що стосувались Гостомеля.

Джерело: МИСТОИНФОРМ