Представник “Голосу” Михайлина Скорик-Шкарівська принципово не вдягла маску на сесії міської ради

image
19 Березня 2020, 13:37
Поділитися:

Дата публикации: 19 марта 2020.

Скандальновідома у Ірпені політик від “Голосу” Михайлина Скорик-Шкарівська відмовилась вдягнути маску на засіданні сесії Ірпінської міської ради.

19 березня 2020 року відбулась сесія Ірпінської міської ради, її вирішили проводити у закритому режимі без відвідувачів. Це пов’язано з перешкоджанням поширенню коронавірусу. “Температуру на вході міряли, руки обробили, маски одягнули.”, – звітує депутат Ірпінської міської ради Максим Плешко.

Проте, виявилося, що маски вдягнули не всі. Михайлина Скорик-Шкарівська відмовилась вдягнути маску навіть після того як їй це запропонував перший заступник Ірпнського міського голови Олександр Маркушин.

Цікаво, що представниця політичної партії “Голос” вже встигла розпочати бурхливу діяльність із порятунку Ірпеня без міської влади “без крадіжок, піару та пафосу”, яка власне сладається із створення сторінок у соціальних мережах та цинічному заманюванню прихильників користуючись нагодою. Також вона обурювалася, що у порядку денному 79 сесії Ірпінської міської ради недостатньо питань, що стосуються коронавірусу.

Перед початком засідання сесії міської ради представнику “Голосу” Михайлині Скорик-Шкарівській місцеві депутати нагадали, що вона є помічником Народного депутата і запитали, що вона конкретно зробила, як його помічник, для того щоб у країні вчасно були закуплені і розподілені маски. Питання, нажаль, залишилось без відповіді.

Дії представниці “Голосу” щодо протидії поширення коронавірусу традиційно виявились черговим недолугим способом отримати політичні бали напередодні місцевих виборів. Крім неї маскою на сесії не скористався також Лаврентій Кухалейшвілі, який очололює мітинг на заплаві, який за всіма ознаками є замовним.

Михайлина Скорик-Шкарівська систематично розповсюджує фейки про Ірпінь та місцеву владу. Хоча, в Ірпені Михайлина Скорик-Шкарівська відома не лише завдяки розповсюдженням фейкових “гучних новин”, але й завдяки своїм радикальним закидам та діям. Так, Михайлина Скорик-Шкарівська вже закликала не відвідувати деякі заклади харчування в Ірпені через їх рекламу у газеті близької до представників міської влади чим поставила в незручне становище підприємців, які вклали у бізнес немалі кошти і створили робочі місця. Також вона похвалила водія за те що той збив ліхтарі на тротуарі.

Справжнім шоком для виборців із Ірпеня стало влаштування Михайлиною Скорик-Шкарівською списків людей, які мали бути піддані політичним репресіям за те що підтримали на виборах, власне, не саму Михайлину-Скорик Шкарівську, а іншого кандидата.

А нещодавно Михайлина Скорик-Шкарівська підтримувала колишнього депутата Ірпінської міської ради, яки побудував багатоквартирний будинок
на земельних ділянках призначених для малоповерхової жилої забудови.

Джерело: МИСТОИНФОРМ