Правила зарахування до 1 класу у 2020 році. Макарівський багатопрофільний ліцей

image
26 Травня 2020, 23:53
Поділитися:

У 2020 році в селищі Макарів прийом до перших класів Комунального закладу «Макарівський багатопрофільний ліцей» Макарівської районної ради Київської області буде здійснюватися без конкурсного відбору.
Право на першочергове зарахування мають діти, які проживають на закріпленій території обслуговування, тому прийом буде відбуватися у 2 етапи.

1 етап ГАРАНТОВАНЕ ПРАВО
Прийом документів для зарахування до 1-х класів з 03.02.2020 – по 10.06.2020. Запишіться на прийом до директора, при собі потрібно матинеобхідні документи (заяву батьків, копію свідоцтва про народження дитини, оригінал медичної довідки №086-1/о (після завершення карантину), документ, що підтверджує місце проживання) для зарахування в школу (при собі мати документ, що засвідчує особу батьків або осіб , які їх замінюють).

2 етап НА ВІЛЬНІ МІСЦЯ
(з 10.06 – до 20.06.2020_
 Якщо ви бажаєте відвідувати школу, закріплену не за вашим місцем проживання, потрібно залишити заяву в обраному закладі та очікувати вільного місця.
 Заяви до шкіл на вільні місця подають всі бажаючі незалежно від місця проживання.
Якщо станом на 10 червня кількість поданих заяв не перевищує загальної кількості місць у перших класах , не пізніше 11 червня видається наказ про зарахування усіх дітей. Список зарахованих учнів із зазначенням їхніх прізвищ оприлюднюється виключно в закладі освіти.
Якщо станом на 10 червня кількість поданих заяв перевищує загальну кількість місць у перших класах , зарахування дітей відбувається за такими правилами:
 До 10 червня включно зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти , які є рідними братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі.
 До 20 червня включно на вільні місця до закладу освіти зараховуються учні за умови подання до 20 червня необхідних документів та за наявності вільних місць.
Списки зарахованих учнів оприлюднюються на сайті закладу.
Згідно додатку до наказу відділу освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації №111 від 16.03.2018 року територія обслуговування, яка закріплена за Макарівським багатопрофільним ліцеєм – с. Зурівка, смт Макарів (лівий берег р. Здвиж).

Джерело: офіційна сторінка у Фейсбук Макарівського багатопрофільного ліцею

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини