Правоохоронці затримали викрадачів авто | Трибуна

image
10 Вересня 2020, 17:10
Поділитися:

Працівники броварських поліції та прокуратури затримали і повідомили про підозру двом жителям столиці, які в липні цього року угнали в жителя Броварів його авто Нісан. Про це йдеться в повідомленні Броварського відділку поліції.

Майже два місяці тривала кропітка робота правоохоронців, переконують у відділку. Поліціянти відпрацювали декілька версій вчинення злочину, провели комплекс слідчих розшукових дій. У результаті – встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявились кияни віком 32 та 25 років.

Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Київської області.

Поліція затримала жителів столиці, які заволоділи автівкою Слідчі Броварського відділу поліції за процесуальним…

Опубліковано Броварський відділ поліції Четвер, 10 вересня 2020 р.

За місцем мешкання чоловіків провели санкціоновані обшуки та виявили низку речових доказів, серед яких – банківські картки, гроші, мобільні телефони, сімкартки, документи, ключі, рукавички, флешнакопичувачі.

Підозрюваним оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України – «незаконне заволодіння транспортним засобом». Найближчим часом суд обере для них запобіжні заходи, обіцяють правоохоронці. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Фото – Національна поліція України

Читайте також

Поліція затримала автомобільного крадія з кримінальним минулимУ Броварах молодики виштовхали водія та викрали таксіБіля двох броварських шкіл з’явилися «зелені чоловічки». ФОТОДо 12 років із конфіскацією: судитимуть групу крадіїв торгових центрів і офісівЯк захистити авто від угону: поради досвідчених водіїв

Перегляди публікації: 5

Джерело: Трибуна – Бровари