Правоохоронці затримали серійного палія сміттєвих баків на Подолі (фото, відео)

image
18 Травня 2023, 14:40
Поділитися:

18 травня 2023 г. 14:04

У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють в причетності до серії підпалів у Подільському районі. Зловмисник підпалив сім сміттєвих баків, внаслідок займання контейнерів були пошкоджені й припарковані поруч автівки.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що від мешканців декількох вулиць Подільського району надійшло повідомлення про те, що горить сміття. За місцем події були скеровані співробітники ДСНС та поліцейські.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

По прибуттю правоохоронці встановили, що загорілося 7 сміттєвих баків, розташованих в одному мікрорайоні. Від вогню, окрім контейнерів, були пошкоджені й припарковані поруч автомобілі Mazda та Skoda.

Поліцейські встановили, що до підпалу причетний 38-річний уродженець Одещини, який в Києві не має постійного місця мешкання. Співробітники кримінальної поліції затримали ймовірного підозрюваного невдовзі після скоєння злочину.

З’ясувалось, що фігурант раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство та спричинення тілесних ушкоджень.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України – умисне пошкодження майна, шляхом підпалу. Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Дніпровському районі столиці правоохоронці затримали зловмисника, який скоїв 12 крадіжок ліфтового обладнання, поцупив мережеві дроти та інше майно. Поцуплене він здавав на металобрухт або продавав. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте: На Подолі киянин вкрав у волонтера з США рюкзак із технікою та медичним спорядженням (відео)

Фото: ГУ Нацполіції Києва

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона