Правоохоронці затримали киянина, яких побив двох підлітків у парку Партизанської слави

image
2 Травня 2023, 11:12
Поділитися:

2 травня 2023 г. 11:01

Столичні поліцейські затримали 36–річного киянина, який побив двох підлітків у парку Партизанської слави у Дарницькому районі. Правоохоронці з’ясували, що до хлопців підійшов невідомий чоловік та почав сварити за те, що вони нібито ображають маленьких дітей, а потім спричинив їм тілесні ушкодження, вдаривши у обличчя та по тулубу.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у парку Партизанської слави у Дарницькому районі Києва невідомий чоловік побив двох підлітків. На місце події виїхала слідчо-оперативна група управління поліції та ювенальні поліцейські. Правоохоронці з’ясували, до хлопців, 2009 та 2010 років народження, підійшов невідомий чоловік та почав сварити за те, що вони нібито ображають маленьких дітей, а потім спричинив їм тілесні ушкодження, вдаривши у обличчя та по тулубу”, – повідомили правоохоронці.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В поліції повідомили, що упродовж доби поліцейські встановили чоловіка. Ним виявився 36–річний місцевий мешканець. Дізнавачі Дарницького управління поліції внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень) або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Броварах Київської області під час купання в басейні потонув місцевий мешканець. Лікарі констатували смерть 68-річного чоловіка.

Читайте: У Броварах чоловік потонув у басейні

Фото: 5 канал

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона