Правоохоронці у Києві затримали шахрайку, яка ошукувала переселенців: подробиці схеми, – ФОТО

image
15 Листопада 2023, 11:33
Поділитися:

Поліцейські у Києві викрили аферистку, жертвами якої стали 15 переселенців. Жінка обіцяла знижки в мережі будівельно-господарських магазинів та заробила на довірливих українцях майже 1 млн гривень.

Про це повідомляє поліція Києва.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Співробітники кримінальної поліції Святошинського управління поліції викрили жінку, яка шахрайським шляхом заволоділа грошима громадян. Правопорушницею виявилась уродженка Донецької області, 1973 року народження, – йдеться в повідомленні.

У столиці затримали шахрайку, яка ошукувала переселенців, Поліція Києва

У столиці затримали шахрайку, яка ошукувала переселенців, Поліція Києва

Жінка вигадала історію про те, що вона займається волонтерською діяльністю та має змогу купувати різні товари по знижці від 50 до 70%.

Шахрайка запевняла потерпілих «купувати» товари через неї за вигідною ціною, таким чином вона заробила близько 1 мільйона гривень. Від злочинних дій жінки постраждало 15 осіб. Їй повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Якщо ви або ваші рідні постраждали від дій зловмисниці, просимо повідомити до Святошинського управління поліції за номером: +38 (098) 964 74 03 або на спецлінію 102, – йдеться у повідомленні поліції.

Як ми повідомляли, у Києві затримали аферистів, які ошукали людей на 700 тисяч гривень. Інцидент трапився в Солом’янському районі.

Також раніше розповідали про те, що поліція Закарпаття затримала мешканця Києва, який є організатором масштабної шахрайської мережі. Так, зловмисники виманили у матері загиблого військовослужбовця 7,5 мільйонів гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua