Правоохоронці проводять обшуки в Департаменті будівництва та житлового забезпечення, – КМДА

image
20 Липня 2023, 12:03
Поділитися:

20 липня 2023 г. 12:02

Сьогодні, 20 липня, відповідно до ухвали Печерського районного суду, в Департаменті будівництва та житлового забезпечення КМДА слідчі Головного слідчого управління Нацполіції проводять обшуки. Працівники депатраменту сприяють слідству.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як наголосили в Департаменті, правоохоронцям надають усі запитувані документи. Керівництво та співробітники всебічно сприяють слідству.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Департамент будівництва та житлового забезпечення працює виключно у правовому полі, тому розраховує на неупередженість слідства”, – зазначили в повідомленні.

Нагадаємо,у березні 2023 року Шевченківська прокуратура повідомила про підозру ексдиректору Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА за фактом службової недбалості при нарахуванні оренди, що спричинило збитки на суму 1,1 млн гривень. Згодом, у червні поточного року, колишньому керівнику згадуваного Департаменту було повідомлено ще одну підозру у службовій недбалості зі збитками на суму майже 320 тис. гривень.

Як інформувала KВ, у підпорядкованому Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА КП “Спецжитлофонд” аудитори КМДА провели перевірку фінансово-господарської діяльності. Під час цієї ревізії було встановлено, що протягом 2020-2021 років керівництво вказаного підприємства допустило порушень та недоліків у своїй роботі на загальну суму 70,4 млн гривень, з яких 6,8 млн гривень було втрачено.

Читайте: Управлінський хаос та відсутність контролю: аудитори знайшли на КП “Спецжитлофонд” порушень на 70 млн гривень

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона