Правоохоронці не пов’язують смерть Олександра Бухтатого з професійною діяльністю

image
14 Березня 2019, 21:03
Поділитися:

Тіло співробітника департаменту Інформполітики Адміністрації Президента знайшли вранці 14 березня біля церкви на вулиці Багговутівській. Ім’я загиблого Олександр Бухтатий. Правоохоронці вже затримали двох чоловік, яких підозрюють у нападі на потерпілого. 

Обличчя і руки покійного були в крові.

Чоловік працював консультантом Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента. Не зважаючи на посаду чоловіка правоохоронці не пов’язують його смерть з професійною діяльністю.

З’ясувалося, що зник телефон потерпілого. 

Згодом поліція встановила двох чоловіків, яких камери відеонагляду зафіксували поруч з померлим. Їх доставили до відділку. В одного із них виявили мобільний потерпілого. Його затримали.

За результатами розтину, попередньою причиною смерті Олександра Бухтатого є хронічна ішемічна хвороба серця. Окрім того, у нього виявили перелом кісток носа. Характер і спосіб отримання цієї травми, а також остаточна причина смерті буде відома після проведення судово-медичної експертизи. 

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтями про умисне вбивство та розбій. 

На офіційному сайті президента України оприлюднили співчуття родині загиблого.

Петро Порошенко звернувся до правоохоронних органів із закликом в максимально короткі терміни встановити винних у злочині, зазначивши, що Олександр Євгенович був гідним членом команди і порядною людиною. В Олександра Бухтатого залишилися дружина і син.

Читайте також: Директор СП «Енергозбут» розповів, яка наразі ситуація з лічильниками тепла у столиці

Читайте також: У Києві добровольцям вручили перші посвідчення про право на пільги

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV