Працівники “Київміськбуду” передали допомогу для постраждалих мешканців Київщини

image
9 Травня 2022, 14:49
Поділитися:

9 травня 2022 г. 14:44

Працівники ХК “Київміськбуд” спільно з волонтерами і військовими Добровольчого формування №19 “СВА” привезли у постраждалі райони Київської області продуктові набори та засоби гігієни для мешканців. Люди розповідали жахливі історії, про те, що їм довелось пережити в окупації.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби ХК “Київміськбуд”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Квітучі ще два місяці тому селища Велика Димерка, Бобрик, Богданівка сьогодні лежать у руїнах. Ворог знищував кожну будівлю – будинки, магазини, школи і продовжує це робити на захоплених територіях”, – йдеться в повідомленні.

Працівники компанії спільно з волонтерами і військовими привезли до постраждалих районів Київщини продуктові набори та засоби гігієни.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначили в компанії, відбудувати українські міста і села – сьогодні це головна мета вітчизняних забудовників. Президентський план відбудови країни містить три етапи:

Забезпечити тимчасовим житлом всіх переселенців, поки не відновлять домівки переселенців або поки люди не отримають компенсацію: квадратними метрами чи грошима.

Відбудувати зруйнован міста і селища.

Забезпечити житлом всіх, хто захищав чи захищає зараз державу, працює в інтересах суспільства, але досі не має власного житла.

“Роботи буде багато, але будівельники впевнені – відвоюємо, переможемо, відбудуємо!” – заявляють в “Київміськбуді”.

Нагадаємо, в ПрАТ “ХК “Київміськбуд” вважають недоцільним відновлювати в столиці будівельні роботи, поки росія обстрілює місто ракетами. Крім того, багато робітників компанії зараз захищають країну на фронті, є зрозумілі труднощі з матеріалами. При цьому, всі зобов’язання перед інвесторами компанія гарантує виконати.

Читайте: “Київміськбуд” ще не в змозі приступити до роботи

Фото: пресслужба ХК “Київміськбуд”.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона