Працівниками Фастівської ДПІ з початку 2021 року надано відвідувачам 1876 безоплатних адміністративних послуг

image
8 Липня 2021, 15:40
Поділитися:

У Центрі обслуговування платників Фастівської ДПІ надають повний спектр адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг та приймання звітності.За січень-червень 2021 року послугами Центру обслуговування платників скористалися близько 1900 громадян.

Фахівцями центру обслуговування платників Фастівської ДПІ з початку року надано відвідувачам 1876 безоплатних адміністративних послуг. Зокрема, видано 1084 картки платника податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, за відповідними запитами 395 громадянам видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Крім вищезазначеного, фахівці ДПІ з початку 2021 року зареєстрували 47реєстраторів розрахункових операцій та 263 книги обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи Фастівської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04565)6-14-37.

Звертаємо увагу платників податків, що при відвідуванні Центру обслуговування платників необхідно дотримуватись правил рекомендованих МОЗ та надавати перевагу  отриманню послуг  в  онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

 

Фастівський сектор організації роботи

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів