Працював з багатьма футбольними клубами: віддав життя за Україну киянин Михайло Демиденко

image
25 Березня 2024, 10:44
Поділитися:

На фронті, виконуючи бойове завдання, загинув військовий із Києва Михайло Демиденко. У мирний час захисник співпрацював з футбольними клубами, але на початку повномасштабного вторгнення пішов на захист України.

Про це повідомили в пресслужбі Дарницької районної державної адміністрації столиці.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Боронячи суверенітет та територіальну цілісність України, загинув наш Захисник, дарничанин Михайло Демиденко, – розповіли в РДА.

Герой навчався у загальноосвітній школі №266, обожнював спорт, футбол – це було його покликання. Був завжди в епіцентрі спортивних подій Дарницького району та країни загалом. Спочатку займався, а згодом працював в СК “Добро” та з багатьма футбольними клубами. Виховував молоде покоління та проводив настільні інтелектуальні ігри.

На фронті загинув киянин Михайло Демиденко

На фронті загинув киянин Михайло Демиденко

Михайло був життєрадісним оптимістом, дійсно доброю і чуйною людиною – завжди готовим прийти на допомогу. Щирі співчуття родині, друзям, побратимам та усім, хто знав нашого Захисника, – додали в РДА.

Також ми розповідали, що на фронті під час виконання бойового завдання загинув випускник Могилянки за спеціальністю “Історія” Сергій Рибак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua