ПП “Татоян”- відеорепортаж про майстрів доріг

image
5 Квітня 2019, 11:51
Поділитися:

В березні 2019 року в раді Миронівської ОТГ визначались з ким та на яких умовах в 2019 році буде працювати громада щодо ремонту та спорудження нових доріг в Миронівці та селах, що ввійшли до Миронівської громади.

Детально:Ремонт доріг в Миронівці: вартість та якість“. Виникли запитання до організації, що пропонує найкращі умови щодо якості та одночасно вартості. Здавалось би, що зі збільшенням термінів гарантії має зрости і вартість виконаних робіт. Однак, ПП “Татоян” з Богуслава, зуміли зробити дуже збалансовану пропозицію і по вартості виконуваних робіт, і по термінам гарантії на виконані ними роботи. Вирішив поцікавитись, за рахунок чого це планується робити. Домовився з директором підприємства про зустріч і відеорепортаж, який сьогодні пропоную вашій увазі.

Враження від візиту на підприємство:

директор Татоян Арташес Гарнікович, справив враження компетентної людини, з хорошою освітою, добрим знанням української мови, на запитання відповідав прямо і відкрито ( в т.ч. і на не геть зручні)
виробнича база – в основному нова техніка, міри техніки безпеки виконуються, колектив молодий, люди цінують свою роботу, працюють з повним соцпакетом, офрмлені офіційно і в цілому задоволені умовами праці на підприємстві
конкурентна вартість та якість робіт забезпечуються власним заводом з виготовлення асфальтобетону, лабораторією при заводі, сучасною технікою та компетентними спеціалістами

Джерело: Громада Миронівщини