Пожежі, наїзди на пішоходів і падіння з висоти, – надзвичайні події тижня

image
24 Травня 2019, 13:34
Поділитися:

Минулого тижня стався наїзд на 6-річну дівчинку в «Лісовому кварталі», пожежа в Старому центрі, падіння з 9 поверху на Масиві та ДТП за участі п’яного викрадача автівки. Цього ж тижня – горіло на Торгмаші. Про ці та інші надзвичайні події розповідають поліція, рятувальники та екстрена служба швидкої допомоги.

Як зазначив під час останньої оперативної наради у Броварській міській раді, 20 травня, керівник місцевої станції екстреної медичної допомоги Максим Іонов, одразу дві події сталися в суботу. 18 травня людина впала з 9-го поверху по вул. Симона Петлюри. По тій самій вулиці того самого дня стався наїзд на пішохода. Подробиць обох подій не повідомляють.

За три дні до того, 15 травня, у дворах «Лісового кварталу» на Порошинці позашляховик наїхав на 6-річну дівчинку. Як відомо від поліції, дитина виїхала на самокаті із-за припаркованого автомобіля на проїзну частину прибудинкової території, звідки саме виїздив позашляховик. Дівчинка потрапила до реанімації у важкому стані.

Іще одна ДТП сталася із горе-водієм, який викрав автівку, вказують у Броварському відділі поліції. Чоловік не впорався з керування і заїхав у кущі. Коли зловмисника затримували, він був коло машини, оскільки ледве тримався на ногах, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

17 травня, ввечері, по вул. Благодатній, 17 сталося займання, йдеться в повідомленні ГУ ДСНС України в Київській області. Горіла покрівля даху площею 50 кв. м. За інформацією очільника броварської екстреної служби меддопомоги, в інциденті обійшлось без постраждалих.

Фото – ГУ ДСНС України в Київській області

Уже цього вівторка, 21 травня, пожежники ліквідували загоряння сміття на Торгмаші, інформують місцеві рятувальники. Займання сталося в підвальному приміщенні по вул. Сергія Москаленка, 8-б. Цього разу також усім пощастило, жертв вдалося уникнули.

Зі слів Максима Іонова, минулого тижня медики його відомства загалом виконали 190 викликів у Броварах, серед яких 163 були екстреними. Невідкладні – 16, безрезультатні – 11. Протягом 7 днів зареєстрували 12 алкогольних і 4 наркотичних сп’янінь.

Джерело: Трибуна Бровари