Пожежа у Чорнобилі: у Держагентстві з управління зоною відчуження зробили важливу заяву

image
13 Квітня 2020, 07:14
Поділитися:

У Держагентстві з управління зоною відчуження спростували інформацію про те, що пожежа у зоні відчуження нібито перебралася на лівий берег річки Прип’ять.

Про це йдеться у повідомленні відомства.

– На лівому березі Прип’яті жодних загорянь немає. Станом на 20:00 12 квітня тривають заходи з ліквідації пожеж, а саме: поблизу с. Чистогалівка та с. Лелів на території Корогодського лісництва спостерігається тління лісової підстилки окремими осередками, – йдеться у повідомленні.  

Зазначається, що на території Денисовецького лісництва в заплаві р. Грезля також спостерігається тління трав’яного настилу і чагарників окремими вогнищами.

– На території Котовського лісництва спостерігається тління трав’яного настилу між смт Поліське, с. Тараси та с. Володимирівка. Основні осередки пожеж знаходяться в районі с. Варовичі та с.Чистогалівка, де спостерігається горіння трав’яного настилу, очерету та лісової підстилки окремими осередками, – розповіли у Держагентстві.

Раніше співробітниця пресслужби Енергоатому Наталія Дегтяренко повідомила на своїй сторінці у Facebook, що пожежа у зоні відчуження вже перебралася на лівий берег Прип’яті. Вона назвала ситуацію критичною та закликала «припинити брехати про горіння трав’яного настилу та лісової підстилки окремими осередками».  

 

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ