Пожежа на Київській і удар електрострумом на Залізничній, – надзвичайні події вихідних

image
4 Червня 2019, 10:46
Поділитися:

Минулими вихідними у Броварах сталося декілька надзвичайних подій. У суботу вдень запалав дах недобудови неподалік «Епіцентру». Вночі у Старому місті автівка наїхала на 19-річну дівчину. А ввечері неділі біля вокзалу чоловік поліз до трансформаторної станції «прикурити» і його вразило струмом. Про це повідомляють у броварській станції екстреної медичної допомоги та в інших службах.

Минулі вихідні стали «багатими» на нещасні випадки, зазначила представниця «швидкої» допомоги 2 червня під час оперативної наради у Броварській міській раді. З її слів, загалом за останній тиждень збільшилась «важкість» викликів на хвороби і було багато шпиталізованих.

Так, у суботу вдень загорівся дах недобудови по вул. Київській, 263. Як зазначають рятувальники ДСНС, спалахнула покрівля на площі 50 кв м. На ліквідацію долучили три відділення та автодрабину. Уже о 13:20 займання ліквідували. Минулося без жертв. Попередньою причиною займання рятувальники називають необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Однак остаточну причину мають з’ясувати правоохоронці. Вогнеборці  вказують, що пожежа на недобудові трапляється не вперше. У свою чергу очевидці кажуть, що залишена без нагляду будівля стала притулком для безхатченків. Також там помічали і підлітків. Що саме там робили діти – невідомо.

Фото – ДСНС у Київській області

Фото – ДСНС у Київській області

Ще одна пожежа трапилась у середу по вул. Олімпійській, 10-А, повідомляють у екстреній службі та в ДСНС.  Її з необережності спричинила жінка поважного віку. Однак рятувальники швидко все загасили. Лишитися живими та неушкодженими пощастило всім.

Зазначимо, 2 червня в ДСНС оголосили надзвичайну пожежну небезпеку на Київщині.

Вночі – із 1 на 2 червня – по вул. Київській, 128 стався наїзд на 19-річну дівчину. Вона отримала важкі травми, однак уже в понеділок головний лікар Броварської багатопрофільної клінічної лікарні Валентин Багнюк запевнив, що загроза життю потерпілої минула. Її готують до операції.

Фото – Віталій Дятел

Цей випадок сколихнув соцмережі. Частина дописувачів переконує, що дівчина була п’яною і ледь не кидалась під автівки. Відсутність інформації від лікарів про тверезість дівчини  очевидно, не знімає це питання з порядку денного. А от із наступним випадком все виглядає однозначніше.

Цієї неділі 25-річного жителя Гоголева вдарило струмом у трансформаторній станції по вул. Залізничній неподалік залізничних колій, розповідає керівник місцевої станції екстреної медичної допомоги Максим Іонов. Виклик до «швидкої» надійшов о 16:05. По приїзду лікарі екстреної служби зафіксували, що хлопець вживав алкоголь.

Чоловік перебував у свідомості. Він отримав 10 % ураження шкіри. У стабільно важкому стані його доправили до броварської лікарні, а згодом до обласної лікарні, кажуть в екстреній. Наразі стан пацієнта покращується, він перебуває під наглядом. Чоловік виправдовувався, мовляв хотів прикурити цигарку із трансформатора, посилаються на слова потерпілого медики.

За повідомленням «швидкої», загалом за тиждень медики отримали аж 282 виклики, з яких 81 % – це екстрені. Протягом 7 днів зареєстрували 18 алкогольних і 4 наркотичних сп’янінь. Такі високі показники лікарі пов’язують зі святом Дня захисту дітей, яке «активно відзначають» дорослі.

Джерело: Трибуна Бровари