Повістка чи автограф: співак Монатік розповів подробиці зустрічі з ТЦК у центрі Києва, – ВІДЕО

Повістка чи автограф: співак Монатік розповів подробиці зустрічі з ТЦК у центрі Києва, – ВІДЕО
11 Травня 2024, 13:34
Поділитися:

Працівники ТЦК та поліції зупинили відомого українського співака Дмитра Монатіка на Хрещатику, у самому центрі Києва. За попередньою інформацією, було проведено перевірку документів.

Свідки встигли зафільмувати артиста, відео поширив один з українських Telegram-каналів.  натомість Монатік  прокоментував інцидент на своїй Instagram-сторінці.

Дмитро Монатік прокоментував перевірку документів ТЦК у центрі Києва

Дмитро Монатік прокоментував перевірку документів ТЦК у центрі Києва

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

За словами виконавця, працівники ТЦК “ввічливо спитали чи оновив дані та попросили на перевірку військовий квиток”. Він зазначив, що мав при собі документ та нещодавно поновив необхідну інформацію. “Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами і такі перевірки проходять постійно, як і для всіх громадян України, – йдеться у пості. – Після того, як перевірили дані та облік – відпустили”.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що київські правоохоронці вилучили у артиста Віктора Павліка спецперепустку на проїзд після інциденту, який трапився на Південному мосту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua