Повінь в Українці завдає значної шкоди: вода піднялась вище метра

image
25 Квітня 2024, 12:18
Поділитися:


За словами мера міста Українка, річка Стугна пішла у бік дачних кооперативів на околиці міста.

Багато шкоди наносить повінь Українській громаді: розмиті дороги, підтоплений Підгірний, човнова станція в Українці, заплава річки Красної. Чим все закінчиться ми не знаємо, бо вода ще росте, – наголосив Олександр Туренко, коментуючи ситуацію в громаді.

Він зазначає, що все це накладає на бюджет громади великі витрати і міськрада намагається знайти донорів аби подолати наслідки. На думку Олександра Туренка, точні причини підтоплення невідомі.

Ситуація зараз дуже складна. У нас підтоплені домогосподарства, у нас підтоплені дороги. Сьогодні була комісія ТЕП-ТНС, приймались рішення, працює Міністерство надзвичайних ситуацій. Перші прогнози щодо ситуації очікуємо найближчим часом. Було влучення також в Дніпровську ГЕС, можливо, роботи, які ведуться там, також вплинули на підняття води. Я не знаю точно, але вважаю, що навряд це природні умови. Вода піднялась більше метра. Поки не розуміємо й точну площу затоплення, працюємо у цьому напрямку”, – розповів Туренко журналісту КВ.


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • Веслувальники Обухова вибороли низку нагород на Кубку України

  • Спортсмени Обухівщини змагались на чемпіонаті з шахів та шашок серед осіб з інвалідністю

  • Зник безвісти: поліція розшукує 55-річного жителя Українки

  • Пожежу на Трипільській ТЕС, що виникла внаслідок ранкової атаки, вдалось ліквідувати

  • Внаслідок ракетного удару рф повністю знищено Трипільську ТЕС



Source link