ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення конференції, на якій буде розглядатися питання про внесення пропозиції щодо відкликання депутатів місцевої ради за народною ініціативою

image
25 Січня 2023, 11:57
Поділитися:

На виконання частини дев’ятої статті 38 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» повідомляємо про проведення конференції Київської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», на якій буде розглядатися питання про внесення пропозиції щодо відкликання депутатів: Кушніренко Тетяни Василівни (Ржищівська міська рада), Трикоза Андрія Леонідовича (Бориспільська міська рада), Трикоз Тамари Анатоліївни (Бориспільська міська рада), Вовкотруб Катерини Дмитрівни (Бориспільська міська рада), Цуканова Олександра Анатолійовича (Бориспільська міська рада) та Гусятинського Дмитра Миколайовича (Борщагівська сільська рада), обраних від цієї організації партії.

 

Конференція відбудеться «27» січня 2023 року о 16 год 00 хв за адресою: м. Київ, вул. Героїв Севастополя, 48, офіс Київської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», 03061.

 

Порядок акредитації представників засобів масової інформації на конференцію: для отримання акредитації необхідно не пізніше ніж до «26» січня 2023 року подати заявку до Київської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» за адресою: м. Київ, вул. Героїв Севастополя, 48, офіс Київської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», 03061. Днем подання заявки на акредитацію є день фактичного її отримання вказаною місцевою організацією партії.

 

У заявці обов’язково зазначаються: прізвище, імʼя, по батькові (за наявності), посада представника та назва засобу масової інформації. Оформити заявку на акредитацію можна також засобами телефонного звʼязку за номером: (096) 0332222.

 

За результатами розгляду заявок на акредитацію складається список представників засобів масової інформації, акредитованих на конференцію. Заявка на акредитацію, що не містить обов’язкової інформації, та/або подана поза межами встановленого цим порядком строку не розглядається. Допуск представників засобів масової інформації на конференцію Київської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» здійснюється відповідно до списку представників засобів масової інформації, акредитованих на конференцію, за обов’язкової наявності редакційного посвідчення та документа, що посвідчує особу.

 

Публікація на правах реклами

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама