Повідомлення про намір встановлення вузлів комерційного обліку постачання холодної води КП «Вишнівськводоканал»

image
4 Червня 2019, 20:10
Поділитися:

Відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22.06.2017 р. № 2119-VIIIусі будинки мають бути оснащені вузлами комерційного обліку послуг з постачання питної води.

У зв’язку з цим повідомляємо про намір встановлення вузлів комерційного обліку з постачання холодної води у житлових будинках споживачів послуг КП «Вишнівськводоканал».

Згідно розпорядження міського голови Дікова І. В. фінансування витрат буде розглянуто тимчасовою комісією з питань оснащення будівель за рахунок коштів місцевого бюджету вузлами комерційного обліку холодного водопостачання.

Відповідь на повідомлення просимо надавати оператору зовнішніх інженерних мереж – КП «Вишнівськводоканал» протягом 2 місяців з дня розміщення повідомлення на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування за такими реквізитами: електронна адреса — Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду та поштова адреса — 08132 Київська обл., Києво-Святошинський район,                        м. Вишневе, вул. Європейська, 45.

У разі, якщо протягом двох місяців з дня отримання повідомлення власник (співвласники) не повідомив КП «Вишнівськводоканал» про намір погодити з ним відмінні від запропонованих умови встановлення вузла комерційного обліку або про намір самостійно обладнати будівлю вузлами комерційного обліку в установленому законодавством порядку, а також у разі якщо власник (співвласники) повідомив про намір погодити відмінні від запропонованих умови встановлення вузла комерційного обліку або про намір самостійно обладнати будівлю вузлами комерційного обліку в установленому законодавством порядку, але не зробив цього протягом чотирьох місяців з дня повідомлення оператором про намір встановити вузли комерційного  обліку, оснащення будівлі вузлами комерційного обліку здійснює КП «Вишнівськводоканал» на запропонованих умовах.

За роз’ясненнями звертайтеся до КП «Вишнівськводоканал» за телефоном:  (04598) 7-27-66.

 

Подивитись: Розмір внесків за встановлення вузлів комерційного обліку постачання холодної води та їх розподіл між споживачами КП “Вишнівськводоканал”

 

Адміністрація КП «Вишнівськводоканал»



Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради