Повернення додому… В Броварах представили нового очільника Броварського відділу поліції

image
8 Липня 2020, 19:26
Поділитися:

Позавчора, 06.07.2020 року особовому складу Броварського відділу поліції було представлено нового начальника, полковника Скидана Максима Вікторовича.
Що стало цьому поштовхом? Невже Петренко Олег Григорович не справлявся зі своїми обов’язками? Такого сказати не можна, адже Петренко О.Г. навпаки почав більше працювати та прислуховуватись до громадськості, була посилена дисципліна у відділку.
Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов так написав у себе на сторінці про це призначення:
 – Сьогодні Броварський відділ поліції – потужний підрозділ, здатний зберігати спокій і захищати громаду. Ситуація з «броварською» перестрілкою чітко показала готовність усіх підрозділів протидіяти навіть озброєним зловмисникам. Як підсумок – 46 осіб притягуються до відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини. В цьому підрозділі започатковане нове підґрунтя співробітництва громади, місцевих органів влади та поліції. І це запорука нашої з вами безпеки та порядку. Ми повинні тримати цю планку і йти далі, але ми не створюємо поліцію ім’ям “Петренка” чи “Нєбитова”, ми будуємо систему, яка буде завжди служити людям і захищати їх від злочинних посягань. Тому у новопризначеного керівника відділу Максима Скидана немає іншого шляху, ніж бути ефективним управлінцем. На сьогодні є потреба підсилення Обухівської поліції та підпорядкованих підрозділів. Це дуже важливо призначити потужного, професійного керівника, який виведе на зовсім інший рівень співпрацю громади, органів влади та поліції, підтримає особовий склад і відновить довіру суспільства. І мені дуже приємно, що саме Олег Петренко, наш поліцейський кризис-менеджер, без зайвих прохань погодився взяти на себе відповідальність за відновлення боєздатності поліції Обухівщини і прилеглих районів. Сподіваюсь на вашу підтримку і розуміння,пише на своїй сторінці у соцмережі Нєбитов Андрій.
Висновки тут робить кожен свої…
А хто ж такий Скидан Максим Вікторович? Чи зможе він як мінімум продовжити справу Петренка та зберегти довіру броварчан, які дуже засмутились переводом Олега Григоровича?
Народився Максим Вікторович 11 листопада 1980 року в с. Красилівка Броварського району. Має вищу освіту – 2001 року закінчив Національну академію внутрішніх справ. До останнього призначення один рік обіймав посаду начальник Переяслав-Хмельницького відділу поліції, а до цього був заступником начальника Броварського відділу ГУ НП в Київській області. Одружений, має дочку та сина.
Журналісти видання «AT BROVARY» перед зустріччю з новим очільником Броварського відділу поліції поспілкувались з деякими працівниками Броварського відділу поліції та зрозуміли, що Скидан М.В. користується у них повагою та авторитетом, які він заслужив у них, бувши заступником відділку.
Знайомство Максима Вікторовича з журналістами «AT BROVARY» пройшло також тільки на позитивних нотах. Було неозброєним оком видно, що полковник має бажання почути та допомогти кожному мешканцю м. Бровари та Броварського р-ну.
Також нашими журналістами було запропоновано ідею, яку ще місяць тому підтримав Петренко Олег Григорович та яку він не встиг реалізувати в Броварах. Ми запропонували 2-3 рази на місяць проводити для представників ЗМІ пресконференції, на яких журналісти броварських (і не тільки) видань будуть підіймати питання, які турбують, як самих журналістів, так і простих броварчан.
Приємно, що Максиму Вікторовичу ця ідея також сподобалась. Маємо надію, що вона реалізується.
Щось казати більше наразі не має сенсу. Час покаже і броварчанам дуже хочеться, щоб Броварський відділ поліції на чолі із полковником Скиданом Максимом Вікторовичем мав найкращу статистику не тільки розкривання злочинів, але й найменшу кількість злочинів на Київщині, а може навіть і в Україні.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed