поважаю людей, які досягають свої цілі

image
9 Червня 2019, 12:50
Поділитися:

Дата публикации: 09 июня 2019.

Відомий спортсмен із Вишневого відкрито підтримав одного із кандидатів у народні депутати по 95 виборчому округу.

В мережі інтернет з’явилось відео, де Владислав Стукаленко, відомий у Вишневому тренер із боксу та спортивний менеджер, висловив підтримку кандидату у депутати Верховної Ради України, ексмеру Ірпеня Володимиру Карплюку.

Владислав Стукаленко, тренер із боксу

Владислав Стукаленко: подивіться на реальний результат Володимира Карплюка

Владислав Стукаленко відомий тим, що разом із Віктором Кириченко ініціював благодійний соціальний проект “Зігрій серця рукавичкою”, мета якого – надання можливості дітям, батьки яких не мають достатнього матеріального забезпечення, дітям сиротам, дітям переселенців із тимчасово окупованих територій, дітям учасників АТО і самим учасникам АТО безкоштово відвідувати секцію з боксу.

“У житті я поважаю сильних і наполегливих людей, які вміють ставити перед собою цілі і досягати їх. А головне – показувати реальний результат. Такий результат господарської роботи люди можуть бачити у Ірпені.”, – заявив Владислав Стукаленко.

Раніше тренер розповідав, що батьки із задоволенням віддають дітей у секцію боксу адже це не тільки бойове мистецтво, а й розвиток дитини, а подекуди й така необхідна спортивна дисципліна. Починаючі спортсмени вчаться, що одними лише словами не досягнеш реального результату, тому вони наполегливо працюють.

Висловивши підтримку Володимиру Карплюку Владислав Стукаленко підкреслив саме реальні результати роботи цього кандидата.

“Для чого голосувати за порожні обіцянки або вигадані програми, якщо можна подивитися на реальну роботу Карплюка Володимира Андрійовича?, – запитує тренер Владислав Стукаленко.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Карплюк представив перші дві частини проекту “Ірпінь: історія успіху”. У них він розповідає про будівництво і реконструкції двох ірпінських парків – ім. Правика і “Парк письменників”.

Містоінформ також писав, що ексмер Ірпеня Володимир Карплюк у черговому відео із серії “Ірпінь – історія успіху” розповів про реконструкію і відкриття нових освітніх закладів.

Джерело: МИСТОИНФОРМ