Потрібно будувати таку кількість шкіл та садочків, яка необхідна для задоволення потреб населення — Олексій Чернишов

image
4 Грудня 2019, 21:03
Поділитися:

Про це заявив голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов під час чергового прийому громадян.

У середу, 4 грудня, згідно із затвердженим графіком, очільник області заслухав проблемні питання мешканців Київщини, зокрема щодо недобудови закладу дошкільної освіти №10 у м. Ірпінь.

Дитячий садочок за вулицею Курортна досі не добудований. Фінансування об’єкта здійснювалося за рахунок коштів місцевого бюджету м. Ірпінь та обласного бюджету.

КОДА зі свого боку підготувала всю необхідну документацію для передачі балансових витрат Ірпінській міській раді, яка повністю бере на себе зобов’язання щодо закінчення будівництва згаданого об’єкта у 2020 році. Відповідний акт буде підписаний 5 грудня 2019 року.

Зазначимо, що проєктна потужність закладу дошкільної освіти складає 190 місць.

Крім того, Олексій Чернишов розглянув питання введення в експлуатацію корпусу ЗОШ №17 в м. Ірпінь та відзначив необхідність спорудження соціальних об’єктів у цьому місті.

«Ми повинні взяти на себе тягар тих, хто розпродав землі під будівництво багатоповерхівок. І нам державним коштом тепер доведеться будувати школи. І ми будемо це робити», — підкреслив Олексій Чернишов.

За словами голови КОДА, навіть попри наявність програми Уряду щодо зведення 100 шкіл, 100 садочків та 100 стадіонів, це питання потребує окремої уваги.

«Ми повинні будувати таку кількість шкіл, яка потрібна для забезпечення потреб населення», — зазначив Олексій Чернишов.

За підсумками проведеного прийому, керівник області доручив профільним структурним підрозділам посприяти в розв’язанні проблемних питань і звітувати йому про їх результати.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація