Постраждалих через авіатрощу в Броварах оздоровлювали в Прикарпатті коштом МВС

image
12 Квітня 2023, 22:19
Поділитися:

Для постраждалих внаслідок авіаційної катастрофи у Броварах Міністерство внутрішніх справ організувало реабілітацію у медичному центрі «Перлина Прикарпаття». Завдяки професійним медичним працівникам та спеціальному обладнанню люди отримали допомогу у відновленні здоров’я та фізичної форми. Про це повідимили у Департаменті комунікації МВС

У катастрофі постраждали і дорослі, і дітки. Ця подія залишила глибокий відбиток на психіці очевидців трагедії. Для реабілітації 27 осіб закладу дошкільної освіти «Джерельце» Департамент пенсійних питань та соціального захисту МВС організував відпочинок у медичному реабілітаційному центрі «Перлина Прикарпаття». Цей центр спеціалізується на наданні медичної допомоги та реабілітації людей, які постраждали від травм та нещасних випадків.

Організація такого відпочинку – це важливий крок на шляху до повної реабілітації та повернення до звичайного життя. За ці дні люди отримали необхідну медичну допомогу, а також відновили свій фізичний та емоційний стан.

Нагадаємо, що питання оздоровлення постраждалих неодноразово підіймалося і у міській раді.

На оздоровлення вихователів і членів їх родин з міського бюджету виділили 730 тис. грн. Загалом планували оздоровити 76 осіб (38 вихователів, які перебували на робочих місцях під час катастрофи, та 38 членів їх родин).

Ще раніше постраждалим від падіння гелікоптера, виконком своїм рішенням виділив 2 млн 100 тис. гривень. Родини загиблих отримали по 200 тис. грн компенсації. Чоловік, який втратив дружину і доньку – 400 тис. гривень.

Броварчани, яких госпіталізували до опікового центру Києва (зараз більшість цих родин перебувають на лікуванні за кордоном) – по 100 тис. гривень. Госпіталізовані у Броварську лікарню – по 50 тис. гривень.

Працівники дитсадочка, які звертались за допомогою через отримані травми під час авіатрощі, отримали з бюджету міста 595 тис. грн.

Також на передостанній сесії затвердили рішення про одноразову допомогу в розмірі 3,5 млн гривень на купівлю власного житла двом сімям, які втратили рідних у авітрощі.

Фото – mvs.gov.ua

Читайте також:

У понад 2 млн грн обійдеться проєкт реконструкції пошкодженого від падіння гелікоптера дитсадка «Джерельце»

38 вихователів постраждалого від авіакатастрофи дитсадочка «Джерельце» планують оздоровити

Авіакатастрофа в Броварах: з’явились фото внутрішніх приміщень постраждалого садочка «Джерельце». ФОТО, ВІДЕО

У Броварах дітей із постраждалого під час авіакатастрофи ЗДО «Джерельце» розподілили по 4-ох дитсадках. ФОТО

 

Читати далі: Постраждалих через авіатрощу в Броварах оздоровлювали в Прикарпатті коштом МВС , автор Попова Тамара

Джерело: Трибуна – Бровари