“Пост подяки”: Олексій Кулеба, перейшовши на роботу в ОП, подякував за співпрацю колишніх колег з КОДА і військових

image
25 Січня 2023, 17:41
Поділитися:

25 січня 2023 г. 16:04

Новопризначений заступник голови Офісу президента (ОП), ексочільник Київської обласної державної адміністрації (КОДА) Олексій Кулеба виставив на Фейсбуці “пост подяки” “кожному і кожній”, хто разом із ним в обласній адміністрації протягом останнього року “працював, боровся, показував результати” в умовах повномасштабної війни.

Про цеKВ стало відомо з допису на Фейсбуці Олексія Кулеби 25 січня 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Це пост подяки. Подяки кожному і кожній, хто протягом останнього року працював, боровся, показував результати. В умовах повномасштабної війни. Задля Київщини. Задля України.

Ми зробили чимало. Я кажу “ми”, адже залишаю стіни Адміністрації, де працюватиме надійна команда фахівців. Разом ми продовжимо відбудовувати та розвиватися.

Вдячний Президенту Володимиру Зеленському за довіру, за можливість масштабувати свій досвід та працювати не лише на користь Київської області, а й усієї України”, – запостив Кулеба.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він подякував Силам Оборони, які звільнили Київську область від російських окупантів, рятувальникам, поліцейським, волонтерам, освітянам, лікарям, мешканцям регіону, які “пліч-о-пліч з військовими робили і роблять все, щоб наблизити нашу Перемогу”.

Ексголова КОДА окремо подякував “громаді за потужну підтримку”, керівникам районів області та головам громад за те, що “ми стали справжньою командою” і “працювали на результат”.

“Область Героїв – це про мешканців Київщини. Країна Героїв – це про нас, українців. Тримаймо стрій та працюймо невпинно”, – заключив свій допис на Фейсбуці топ-чиновник.

Як інформувала KВ, 24 січня 2024 року Президент Зеленський призначив ексголову КОДА Олексія Кулебу заступником керівника ОП замість звільненого у той же день Кирила Тимошенко. Керівником Офісу є Андрій Єрмак. На посаді його заступника Кулеба буде відповідати за регіональну політику.

Читайте: Зеленський призначив ексголову КОДА Кулебу заступником керівника ОП

Фото: FB Олексія Кулеби

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона