Пошкоджені поліклініка, гуртожиток та автівки: наслідки нічного удару по Києву та області (ФОТО)

image
6 Червня 2023, 10:22
Поділитися:

російські окупаційні війська в ніч на 6 червня намагалися обстріляти Київ за допомогою крилатих ракет. На щастя, усі цілі були знищені, але уламки ракет попадали на будинки та дорогу. Також пошкоджені цивільні об‘єкти в столичному регіоні.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Підписуйтесь та читайте новини Києва, Київщини та України.

Дніпровський р- н, (Воскресенські сади). Виявлено уламки ракети на даху приватної будівлі, горіння не має, потерпілих попередньо не має. Інформація уточнюється, – йдеться у повідомленні.

Водночас від ворожої атаки постраждала й область. Голова поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив, що внаслідок удару пошкоджено приміщення поліклініки, а уламки однієї з ракет виявили неподалік пологового будинку.

Екстрені служби провели евакуацію пацієнтів та персоналу від місця падіння. Постраждалі відсутні, – зазначив Нєбитов.

Також пошкоджено приватні будинки, гаражні приміщення, гуртожиток та понад 20 автомобілів в одному із районів області. Сталось також займання одного із торговельних об’єктів. Пожежу своєчасно ліквідували. Потерпілі відсутні.

Наголошую, в разі виявлення уламків ракет чи дронів, не чіпайте вибухонебезпечні предмети руками та повідомте екстрені служби. На місці події працюють всі відповідні служби і фіксують наслідки ворожих атак, – наголосив глава поліції Київщини.

Як ми розповідали раніше, в результаті чергового ворожого обстрілу дронами та ракетами, 2 червня, у Києві та області є пошкодження. Крім того, в столичному регіону постраждало двоє осіб, серед них, 11–річна дитина. Фактів влучань не зафіксовано. Усі ворожі цілі знищені.

Також писали про те, скільки БПЛА та ракет збили сили ППО над Києвом у травні.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua