Пориви труб та підгузки у водовідвідній системі

image
4 Листопада 2019, 20:49
Поділитися:

Про пориви труб водопроводу через роботу ПрАТ «Київобленерго» в Борисполі та систематичні виклики спеціалістів через забиття каналізаційних труб розповів директор КП ВКГ «Бориспільводоканалу».

На плановій нараді Бориспільського міського голови 4 листопада директор КП ВКГ «Бориспільводоканал» Олександр Гануш доповів про роботу підприємства на минулому тижні.

Так, за словами Гануша, за п’ять робочих днів працівникам міського водоканалу довелося тричі ремонтувати пориви водопроводу, два з них виникли через роботу Київобленерго.

«Серйозні пориви сталися на вулицях Броварській та Січневій через те, що спеціалісти Київобленерго ставили електроопори та пошкодили підземні труби водопроводу. Роботу проводили без відома представників водоканалу», — розповів Гануш та додав, що усунути проблему вдалося без особливих незручностей для жителів даних вулиць.

Також директор повідомив, що на шкільних канікулах, які тривали минулий тиждень, у ЗОШ № було замінено всі труби водопроводу зовні та всередині приміщення навчального закладу. Такі роботи проведено в ЗОШ №7, також заплановано оновити водопостачання у ЗОШ №6 та №1.

Олександр Гануш вкотре наголосив на відсутності культури використання туалетів мешканцями Борисполя. Мовляв, за тиждень до комунального підприємства надійшло 27 звернень із приводу забиття каналізаційних труб. За його словами, працівники водоканалу часто дістають із водовідвідної системи жіночі засоби гігієни, дитячі підгузки, огірки та курячі кістки. Тож директор закликав бориспільців відповідальніше ставитися до утилізації подібних відходів і не використовувати для цих потреб каналізаційні труби.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама