Портал вакансій розширює можливості працевлаштування для медиків

Портал вакансій розширює можливості працевлаштування для медиків
19 Вересня 2024, 21:59
Поділитися:

 

В Україні запрацював єдиний портал вакансій – місце, де зібрані усі вакантні посади для медичних працівників у державних та комунальних закладах охорони здоров’я. Розглядається можливість з часом розміщення вакансій також приватними закладами.

На порталі можна розміщувати оголошення про вакансії у медзакладах, шукати роботу, подаватися на оприлюднені позиції, розміщувати оголошення про результати проведених конкурсів тощо. Користування порталом – безоплатне.

В чому переваги користування порталом?

Користуватися сайтом просто, тому що інформація в ньому уніфікована. Можна відсортувати інформацію за фільтрами – область, місто, посада. В описі вакансії вказаний термін пошуку співробітника, назва закладу, вимоги до кандидата, розмір заробітної плати та додаткові переваги.

Хто є користувачами порталу?

Перш за все це – шукачі роботи: медичні працівники, фармацевти, фахівці з реабілітації, клінічні психологи та інші професіонали з немедичною освітою, що працюють в сфері охорони здоров’я. Автоматизація процесів дозволить легко знаходити потрібну вакансію, подавати заявки та відстежувати їх, вносити зміни в опубліковане резюме. 

Своєю чергою, керівники закладів охорону здоров’я зможуть підібрати тут кваліфікованих спеціалістів та якісно і швидко закрити свої кадрові потреби.

Як перевіряється інформація щодо роботодавця?

Понад 2400 закладів державної та комунальної форми власності внесено до порталу. На ньому розміщено вже декілька тисяч актуальних вакансій. Найбільша кількість зареєстрованих на порталі закладів представляють Дніпропетровщину – понад 120 лікарень. Найбільше вакансій спостерігається на Львівщині, Одещині та Київській області.

Які ще переваги має робота з порталом вакансій?

Часу та зусиль, необхідних для працевлаштування, тепер потрібно набагато менше. Ресурс дозволяє ефективно визначати, скільки фахівців у сфері охорони здоров’я потрібно, і відповідно, планувати кількість місць для навчання в державних навчальних закладах. 

Але найголовніше – сервіс дозволить усунути корупційні ризики на етапі працевлаштування до медзакладів та мінімізує прояви корупції у відносинах в колективі.

The post Портал вакансій розширює можливості працевлаштування для медиків appeared first on Київська обласна військова адміністрація.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація