Попри обмеження у столиці проведуть виставку котів

image
13 Листопада 2020, 15:30
Поділитися:

14 та 15 листопада у столичному МВЦ планують провести виставку котів з ярмаркою-продажем зоотоварів.  На питання відвідувачів щодо карантину вихідного дня, організатор Rolandus запевнив, що виставка все ж відбудеться. 

“Вірус COVID-19 – наша нова реальність і ми всі розуміємо, що цей вірус нікуди не зникне ще довгий час. Наше завдання навчитися жити в цій реальності. Позитивні емоції особливо потрібні в такий складний час і наш захід дасть такий потрібний заряд позитиву, – кажуть організатори. –  Безпека учасників і відвідувачів дуже важливі для нас і саме тому виставковий павільйон буде забезпечений всім необхідним в період карантину: температурний скринінг на вході, санітарзери, дезінфекція павільйону, масковий режим і соціальна дистанція. Крім того, площа павільйону – 6000 кв м. Кількість людей на квадратний метр буде у багато разів менше допустимої норми”.

На виставці відвідувачам обіцяють знайомство  з різними породами котів, спілкування з їх власниками, поповнення знань про світ котів та кішок.

“Ми турбуємося про ваше здоров’я, тому павільйон забезпечено всіма заходами на час карантину. І не забудьте сучасний замінник зорової пам’яті – фотоапарат, тільки вимкніть спалах – маленькі тигри не люблять яскраве світло”, – зазначають організатори. .

Коли: 14-15 листопада, 10.00 – 19.00
Де: МВЦ, Броварський проспект, 15
Вартість вхідного квитка 150 грн, для дітей та пенсіонерів – 100 грн.

Нагадаємо, у Києві ввели карантин вихідного дня: що заборонено

Марія Катаєва

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ