Понад сотню порушників обмежень «червоної» зони виявили на Київщині за три дні

image
3 Листопада 2021, 13:53
Поділитися:

На Київщині за три дні провели 364 перевірки громадських закладів. У результаті під час рейдів виявили 151 випадок недотримання протиепідемічних норм, передбачених «червоною» зоною.

На цьому сьогодні, 3 листопада, наголосив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«На Київщині вже працює 41 мобільна група, яка контролює роботу громадських закладів у регіоні. Вимога жорстка, але справедлива: працювати можуть всі, але виключно за умови дотримання обмежувальних заходів. Йдеться про наявність у працівників і відвідувачів індивідуальних захисних засобів, «COVID»-сертифікатів або негативних ПЛР-тестів, проведених не пізніше 72 годин. Якщо ці умови будуть проігноровані, профілактичних бесід чи попереджень для порушників більше не буде. На них чекатиме адміністративна відповідальність і накладання штрафів», – акцентував Василь Володін.

Зазначимо: мобільні групи на Київщині працюють у складі представників Нацполіції, Держпродспоживслужби та місцевої влади. За вчора вони провели перевірки в Бучі, Броварах, Білій Церкві, Вишневому, Березані, Іванкові, Бородянці, Богуславі, Володарці, Ставищі та Мар’янівці. Контролювали, як працюють магазини, кафе та ресторани. Рейди відбуватимуться щоденно по всій території області.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація