Понад 600 ірпінчан хочуть назвати вулицю на честь ексректора Петра Мельника

image
17 Серпня 2021, 12:52
Поділитися:

Сьогодні, 17 серпня, у стінах Ірпінської міської ради відбулось засідання комісії щодо перейменування вулиць в Ірпінській громаді.
Нагадаємо, що протягом двох місяців мешканці громади, депутати та усі бажаючі могли внести свої пропозиції щодо перейменування вулиць з нагоди 30-річчя Незалежності.
«За два місяці нам прийшло сотні листів, колективних звернень різного характеру: від підтримки й власних пропозицій назв до побажань чим варто зайнятися цій комісії і прокльонів»,- розповідає депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло.

За її словами, комісія отримала 601 лист з проханням назвати вулицю на честь екс-ректора Фіскального університету Петра Мельника.
Ранішеірпінчани вже збирали підписи на петицію щодо перейменування вулиці Університетської на честь Петра Мельника, яку він збудував у 2011 році.
Окрім того, були колективні звернення щодо недопущення перейменування майже від усіх перелічених вулиць. 
За результатами сьогоднішнього засідання, комісія підтримала пропозиції перейменувати дві вулиці в Ірпені: Ватутіна та Пушкінську.
Які вулиці Ірпеня хочуть перейменовувати вулиці і які назви пропонують- читайте тут.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua