Понад 23 тисячі жителів вакцинувались на Київщині за вівторок, 303 у Макарівській громаді

image
3 Листопада 2021, 13:05
Поділитися:

Упродовж минулого дня щеплення проти коронавірусу отримали 23 203 жителя Київщини. Це найвищий показник в регіоні з моменту старту вакцинальної кампанії. 303 жителя вакцинувались у Макарівській громаді.

Інформаційне агентство “MKV” повідомляє, що таку інформацію надав 3 листопада, під час брифінгу очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Київщина тривалий час стабільно залишається в лідерах за показником вакцинованого населення. А зараз, після переведення нашого регіону в «червону» зону, кількість бажаючих вакцинуватись зросла ще більше. Спеціально для тих, хто ще не встиг наважитись чи знайти час, наведу приклад: 96,6 % працівників медичних закладів на Київщині вакцинувались. Це найкращий доказ, що вакцина діє і захистити своє здоров’я потрібно обов’язково», – прокоментував Василь Володін.

В Макарівській громаді за минулу добу вакцинувалось 303 жителі, що приблизно становить 1% від усієї громади. Про це повідомив на своїй сторінці фейсбук Макарівський селищний голова Вадим Токар.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що Макарівський селищний голова нагадав про адреси пунктів вакцинації та повідомив про початок роботи мобільних бригад вакцинації.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!

Джерело