Понад 2000 будинків відбудовано на Київщині після навали рф, – ФОТО

image
23 Жовтня 2022, 19:54
Поділитися:

На Київщині відремонтовано вже понад 2000 приватних будинків та багатоповерхівок. Також триває відновлення об’єктів соціальної інфраструктури та мостів.

Про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новин, щоб бути в курсі всіх подій.

На Київщині вже відновили понад 2 тисячі приватних та багатоквартирних будинківНа Київщині вже відновили понад 2 тисячі приватних та багатоквартирних будинків

Попри постійні обстріли з боку рф, відновлюємо житлові об’єкти в деокупованих громадах регіону. Працюємо над доступністю соціальних послуг для громадян. Цього тижня в Бишівській громаді запрацював мобільний Центр надання адміністративних послуг. Він укомплектований автономною системою електроживлення, тому зможе функціонувати незалежно від стаціонарних джерел. Раніше ЦНАП у Бишівській громаді розташовувався у приміщенні центру культури. Його вщент зруйнували окупанти. Тримаємо стрій. Все буде Україна!, – ідеться в повідомленні.

На Київщині вже відновили понад 2 тисячі приватних та багатоквартирних будинків, КОВА

На Київщині вже відновили понад 2 тисячі приватних та багатоквартирних будинків, КОВА

Зазначимо, що після деокупації Київщини із 69 громад 46 отримали значні руйнування. Найбільше постраждала Гостомельська громада, а також Бородянківська, Макарівська, Ірпіньська та Бучанська.

Також ми повідомляли про те, що в Бучі Київської області відновили зруйнований окупантами будинок по вулиці Богдана Хмельницького, 11. Будівлю розстріляли росіяни під час наступу на Бучу у березні.

Крім того, раніше писали, що в столиці ліквідували наслідки ракетного обстрілу та повністю відновили рух на бульварі Тараса Шевченка та вулиці Володимирській.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua