Понад 160 тисяч киян підтримали проєкти Громадського бюджету

image
13 Вересня 2020, 20:30
Поділитися:

До завершення голосування за проєкти Громадського бюджету-5 залишилося 2 дні. Більше 165 тисяч киян віддали за проєкти майже 570 тисяч голосів. 

Найбільше голосів, понад 57%, кияни віддали за проєкти у галузі «Освіта». Далі за популярністю йдуть «Молодь, спорт» – 16 %, «ЖКГ (комунальне господарство, енергоефективність)» – 7%, «Культура, туризм» – 6%, «Здоров’я» – 4 %, «Екологія» – 3%, «IT (інформаційні технології)» – 2 %, «Соціальний захист, інклюзія» – 2 %, «Експериментальні (інноваційні, міжтематичні)» – 2 % та «Дороги, транспорт» – 2 %.

Громадський бюджет – це інструмент активних громадян для зміни Києва на краще. Голосування за проєкти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати повну впевненість у чесності результатів. Кошторис Громадського бюджету-5 складає 170 млн грн.

Закінчиться голосування у Міжнародний день демократії – 15 вересня. Проголосувати за проєкти ГБ можна на сайті. Необхідно натиснути «Всі проєкти» та обрати за допомогою фільтрів або за номером чи назвою в полі пошуку до 5 проєктів, які ви хочете підтримати.

Нагадаємо, як киянам проголосувати за проєкти Громадського бюджету

Марія Катаєва

Новини Києва – оперативно і лаконічно в Telegram!

Джерело: Вечірній Київ