Помстилася рідним: на Березняках затримали «мінувальницю» багатоповерхівки

image
31 Травня 2019, 12:27
Поділитися:

Чи не щодня поліція реагує на сигнали про «замінування» аеропортів, вокзалів, метро, торгових центрів та житлових будинків. Більшість повідомлень, за даними правоохоронців, надходять з території Росії та окупованих нею українських територій. Найчастіше це роблять інтернет-боти країни-агресора в автоматичному режимі.

Але своїх «мінувальників» також вистачає. На початку травня столичні правоохоронці затримали 24-річного харків’янина, який повідомив про «замінування» Центрального залізничного вокзалу.

Днями до чергової частини Дніпровського управління поліції Києва зателефонувала жінка та повідомила про закладену вибухівку в багатоповерховому будинку на вулиці Івана Миколайчука. Підозрілих предметів чи речовин правоохоронці в будівлі не виявили, проте знайшли «жартівника», а вірніше «жартівницю». 

Ми провели комплекс оперативно-розшукових заходів та затримали 23-річну місцеву мешканку, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. За її словами, вона повідомила про «замінування» будинку, де проживає, через конфлікт у родині, – розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

За неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян дівчині загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як раніше писав «Вечірній Київ», у столиці після повідомлення про «замінування» лікарні важкохворих виносили на вулицю.   

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ