Померти від безвиході: патрульні «Комкон Груп» врятували наркомана, який намагався покінчити життя самогубством

image
22 Березня 2019, 21:07
Поділитися:

Сьогодні, зранку 22 березня, група швидкого реагування  «Комкон»  врятувала чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством, плигнувши з 24 поверху, – повідомлення про це розміщено на сторінці  служби безпеки «Комкон Груп» у FB. 

Біля 8 год ранку під час патрулювання містом, група швидкого реагування  «Комкон» помітила чоловіка на балконі 24 поверху на вул.Київська, 243 (ЖК «Лісовий квартал»), який поводився дивно: щось вигукував.

Як розповів журналістам «Трибуни» директор  охоронної фірми «Комкон Груп» Олександр Попєлуха,  незнайомцю 30 років і він із с. Плоске. Для того, щоб консьєржка впустила в багатоповерхівку, чоловік повідомив, що йде до друга, а сам піднявся на 24 поверх, виліз у коридорі на балкон із якого і намагався стрибнути. «Комконівців» про можливого самогубцю повідомила та ж консьєржка. Чоловіка  намагалися  зняти з балкону мешканці однієї із квартир, які живуть на 24 поверсі, однак чоловік їх до себе не підпускав, поводився агресивно.

За словами Олександра Попєлухи, щоб  перехитрити чоловіка і підійти до нього непомітно, викликали ще одну групу швидкого реагування, яка прибула за кілька хвилин. У той час як мешканці будинку та інша група «комконівців» відволікали можливого самогубця, патрульні з групи швидкого реагування встигли схопити і відтягти чоловіка від парапету.

Як розповів чоловік, на такий крок його спонукав відчай та безвихідь, адже не може розібратися у своєму житті: він давно вживає наркотики і не може «зав’язати». До того ж, набрав кредитів, які не в змозі сплатити.

«Комконівці» передали чоловіка правоохоронцям, які прибули на виклик.

У Броварському відділі поліції  повідомили, що правоохоронці доставили чоловіка до відділку задля встановлення особи та пояснень, після чого відпустили. Наразі проводиться перевірка.

На сторінці служби безпеки «Комкон Груп» у FB, де розміщено повідомлення про інцидент, громадяни  запитали, чому саме приватна фірма «Комкон» займається порятунком людей?

Фото – зі сторінки «Комкон Груп» у FB та з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари