Помер іще один хворий на COVID-19 із Броварів. СТАТИСТИКА | Трибуна

image
8 Вересня 2020, 08:30
Поділитися:

Цієї суботи, 5 вересня, зареєстрували ще одну смерть пацієнта з коронавірусом. Із життя пішов уже 5-ий недужий на COVID-19 із Броварів. Про це повідомляють обласні чиновники та керівники відповідальних медичних установ.

Як ідеться в офіційній статистиці на сайті Київської обласної державної адміністрації, про смерть 73-річного пацієнта в Броварах стало відомо 5 вересня. Загалом цього дня повідомили про 5 пацієнтів на київщині, які померли із COVID-19. Наймолодшому – 53 роки.

Під час сьогоднішньої оперативної наради за участі міського голови Броварів керівниця місцевого відділу лабораторних досліджень Віра Товстоног розповіла, що останній випадок смерті стався в жителя вул. Марії Лагунової в Броварах. Пацієнт помер у лікарні Переяслава.

Нагадаємо, два тижні тому представники броварської первинної медицини розповіли: до Переяслава доводиться везти хворих із Броварів, бо Броварська багатопрофільна клінічна лікарня переповнена. Відповідно до озвучених лікарями даних сьогодні, ситуація не змінилася.

Читайте також: COVID-19 у Броварах: захворюваність росте, в «інфекційці» лишилось 4 місця

За інформацією представника броварської лікарні, на сьогодні в медзакладі перебуває 37 пацієнтів із коронавірусом. Нагадаємо, раніше очільник лікарні Валентин Багнюк зазначав, що загалом в інфекційному відділенні закладу наявно 40 місць.

Як повідомила Віра Товстоног, загалом на цей час у Броварах лабораторно підтвердили 386 випадків захворювання корона вірусом. Серед них дітей – 34.

Водночас під час першого тижня навчання школярів статистика не «поповзла вгору». А випадків COVID-19 серед учнів і вихованців, які відвідують школи та садочки, не фіксували.

Читайте також

Броварщина потрапила до «жовтої зони» карантинуКабмін продовжив карантин до 31 жовтняУправління освіти та науки отримає 10 тис. марлевих масок

Перегляди публікації: 253

Джерело: Трибуна – Бровари