Політична агітація засмічує Бориспіль

image
18 Липня 2019, 00:12
Поділитися:

Бориспіль у використанні несанкціонованих місць для політичної агітації б’є рекорди.

Мешканці різних вулиць міста скаржаться редакції, що стовпи та паркани обвішані портретами окремих кандидатів по 98 виборчому округу. Та чи підтримають виборці людину, представники якої ще до виборів порушують закон про благоустрій?

«Дошок оголошень у Борисполі вистачає, але окремим кандидатам в нардепи їх замало. Тому і видніються кандидатські обличчя на кожному стовпі. Це позор для них», — нарікає читачка Ірина, яка попросила порушити цю тему.

До дня тиші, 20 липня, усі агітаційні матеріали мають бути зняті.

«Вісті» запитали у міського голови Борисполя Анатолія Федорчука, хто повинен очистити місто від «політики». Очільник міста вважає, що це завдання власника рекламних носіїв. А хто відповідатиме за портрети на площах, які не є рекламними (стовпи, паркани тощо) — відповіді немає. Вочевидь, комунальники. Анатолій Федорчук наголосив, що кандидати повинні бути зацікавлені, щоб агітаційних матеріалів до суботи не залишилося. Якщо ні, то з переможцем це може зіграти злий жарт: якщо хтось надасть докази про наявність агітації у день тиші, це стане приводом подати до суду, щоб визнати результати виборів недійсними.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама