Поліціянти знайшли автівку зниклих матері та дочки, однак їх самих там не виявилося

image
19 Серпня 2019, 15:35
Поділитися:

Учора, 18 серпня, поліція Київщини повідомила про розшук матері та дочки, які 17 серпня виїхали із Броварів у напрямку столиці й дорогою зникли. Сьогодні, 19 серпня, правоохоронці проінформували, що знайшли автівку, в якій їхали жінки, однак їх у машині не виявилося.  

Нагадаємо, 31-річна Юлія Зайковська та її 53-річна мати Надія Головач виїхали на автомобілі Тойота, (держномер АІ 2662 ЕЕ) із Броварів у напрямку столиці 17 серпня і зникли. Про зникнення жінок повідомив співмешканець Юлії. Чоловік розповів, що Юлія з матір’ю виїхали з Броварів 17 серпня о 20 годині у напрямку столиці. І вже за півгодини перестали виходити на зв’язок.

Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих жінок. Сьогодні, 19 серпня, правоохоронці повідомили, що знайшли автомобіль, на якому зникли мати з донькою. Автомобіль «Toyota Rav4» розшукали працівники поліції Київщини на території Броварського району.

У салоні автівки правоохоронці виявили та вилучили документи на транспортний засіб, водійське посвідчення, особисті речі зниклих жінок. Під час огляду на автомобілі експерт виявив відбитки пальців та біологічні зразки. Однак жінок у автівці не було.

Оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження Юлії Зайковської та Надії Головач, які зникли 17 серпня, тривають.

Джерело: Трибуна Бровари