Поліціянти затримали викрадачів автівок та повернули дві іномарки власникам у Бровари

image
27 Лютого 2019, 18:57
Поділитися:

Оперативники управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Броварського відділу поліції затримали викрадачів автомобіля відразу після скоєння ними чергового злочину в Броварах. Зловмисники вже були в розшуку в Чернігівській області, – повідомляє поліція Київщини.

Як зазначено в повідомленні, викрадачами автівок виявилися двоє жителів Чернігова 24 та 29-річного віку, які вже мали проблеми із законом і упродовж року викрадали автівки  на території столичної області та Чернігівщини.

У ході обшуків гаражів у Чернігівській області, де проживають зловмисники, поліціянти вилучили три автомобілі, які чоловіки не встигли розібрати на запчастини. Автомобілі марки «Деу Ланос» та «Мазда» поліція повернула законним власникам у місто Бровари. Також було вилучено кузови від різних авто, власники яких встановлюються.

На вчинення чергового злочину викрадачі приїздили до Київської області на автівках із іноземними номерами. Поліціянтам пояснили, що на такі вчинки їх спонукало безгрошів’я.

Двом молодикам оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Молоді чоловіки, за рішенням суду, знаходяться під вартою. Правоохоронці встановлюють їхню причетність до скоєння інших злочинів. Наразі триває слідство

Джерело: Трибуна Бровари