Поліція зловила броварських нічних розбійників. Їм загрожує до 10 років тюрми

image
21 Листопада 2019, 19:21
Поділитися:

Правоохоронці із броварського відділу поліції затримали двох розбійників, які в ніч із неділі на понеділок біля бару «911» пограбували і побили громадянина Тунісу. Одного з нападників довелося шукати в Запоріжжі. Тепер злочинцям загрожує до 10 років ув’язнення. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Київської області.

Нагадаємо, близько 3:00 у ніч 17 на 18 листопада біля бару «911» невідомі побили й пограбували громадянина Тунісу. Про деталі розповіла дружина постраждалого: в чоловіка вкрали мобільний телефон, павербанк, гаманець із документами та коричневу шкіряну куртку.

Допис Ярослави Шевченко в групі “Бровари”

Як зазначають у поліції, правоохоронці встановили одного з нападників і затримали його на одній із вулиць Броварів. Ним виявився 29-річний уродженець Запоріжжя. Лише в липні цього року чоловік вийшов із тюрми, де відбував покарання за схожі злочини. На Київщину прибув працювати, мав роботу в Калинівці біля Броварів.

При затриманні в молодика вилучили докази злочину, що належать потерпілому Маруену бен Рхома, зазначають правоохоронці: документи та мобільний телефон.

Викрадені речі

Викрадені в іноземця речі та документи

За іншим нападником броварським поліціянтам довелось їхати у Запоріжжя. 19-річний хлопець у вчиненні злочину зізнався і розповів про свою участь у розбої.

Як зазначають у поліції, напад супроводжувався жорстоким побиттям потерпілого, його намагалися душити. Окрім іншого, в чоловіка забрали ще й велику суму грошей. Тож за фактом злочину правоохоронці відкрили провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Це – «розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм».  Покарання – від 7 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Старшому зловмиснику вже оголосили підозру. Запобіжний захід для обох затриманих незабаром має обрати суд.

Фото – Національна поліція Київської області

Джерело: Трибуна Бровари