Поліція затримала в Ірпені наркоторговця й ліквідувала його Telegram-канал

image
17 Січня 2020, 13:37
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Правоохоронці затримали в Ірпені молодика, що продавав наркотики, і ліквідували Telegram-канал, через який він вів торгівлю. Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Київській області.

Як зазначається в повідомленні, працівники управління протидії наркозлочинності поліції Київщини, скориставшись оперативною інформацією, впіймали наркодилера на гарячому – під час розкладання наркотичних і психотропних речовин по схованках.

Правоохоронці встановили, що 28-річний чоловік рік тому приїхав в Ірпінь із Луганщини й організував тут незаконний «бізнес» із продажу канабісу й амфетаміну. Наркозалежні контактували з ним за допомогою месенджера «Telegram», отримували «товар» через «закладки», а гроші вносили на банківський рахунок.

Під час обшуку в помешканні зловмисника працівники управління протидії наркозлочинності та слідчі Ірпінського відділу поліції виявили й вилучили 150 грамів амфетаміну, смартфон, через який молодик повідомляв «клієнтам» про місця схованок, а також візитівки з назвою та адресою Telegram-каналу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Затриманий перебуває
в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри.



Джерело: ITV