Поліція затримала в Бучі прихильника “руського міра”

image
20 Червня 2022, 15:27
Поділитися:

20 червня 2022 г. 15:26

Національна поліція затримала 65-річного мешканця Бучі, який підтримував збройну агресію росії проти України. У чоловіка знайшли зброю та боєприпаси, наразі йому загрожує позбавлення волі строком до восьми років.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Національної поліції України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Департамент карного розшуку Національної Поліції отримав інформацію про мешканця Бучі, 65-річного уродженця росії, який підтримував повномасштабне вторгнення російських військових в Україну.

Поліцейські прибули на місце його проживання, в результаті обшуку була вилучена вогнепальна зброя та боєприпаси, а також заборонена символіку.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Слідчі управління організації розслідування злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, Головного слідчого управління Нацполіції за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора затримали чоловіка за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами), і повідомили йому про підозру”,– йдеться в повідомленні Нацполіції.

Згідно з статтею, чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, мешканець міста Рівне отримав рік умовного строку за заперечення збройної агресії росії у соціальних мережах.

Читайте: Рівнянин отримав рік умовного строку за заперечення обстрілів Києва

Фото:Національна Поліція України

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона