Поліція затримала орендаря, що знищив дитячий табір

image
7 Серпня 2020, 20:38
Поділитися:

За процесуального керівництва прокуратури міста Києва слідчими поліції затримано та доставлено до суду для обрання запобіжного заходу директора комерційної структури, який підозрюється у незаконному знищенні об’єкту державної форми власності та завданні збитків на суму 20 млн грн.

Нагадаємо, ще у 2008 році Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській області передало у оренду дитячий табір «Журавушка» приватному підприємству. Це підприємство з 2014 року і по теперішній час не сплачувало грошіза використання об’єкту.

Згодом сайт 4594.com.uaповідомляв, що в рамках захисту інтересів неповнолітніх та в інтересах орендодавця майнового комплексу, Броварська місцева прокуратура подала ще один господарський позов до суду, щоб своєчасно стягнути з товариства суму заборгованості за погашення орендної плати та нарахованої Фондом державного майна пені.

У зв’язку з тим, що після повідомлення про підозру підприємець почав переховуватися від правоохоронних органів, його було оголошено у розшук та отримано дозвіл на затримання для доставки до суду з метою обрання запобіжного заходу.

Вжитими заходами правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури міста Києва

Читайте також:

В Броварах посадових осіб «Центра пробації» притягнуто до відповідальності

В Броварах поліція відкрила кримінальне провадження щодо погроз журналісту

В Броварах невідомий отруїв двох дітей

Джерело: Новости Броварів