Поліція затримала нападника, який у Броварах вистрілив у жінку

image
13 Лютого 2019, 13:54
Поділитися:

Броварська поліція затримала чоловіка, який стріляв у броварчанку на вулиці, – повідомляє поліція Київської області.

За даними поліції Київської області, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від небайдужих людей про те, що на узбіччі вулиці Москаленка лежить жінка. “Швидка” доправила постраждалу до лікарні, де їй діагностували забійну рану голови. Під час операції лікарі видалили з голови жінки гумову кулю.

Поліціянти детально оглянули місце, де знайшли потерпілу жінку. На місці події правоохоронці  виявили  гільзу.  Під час відпрацювання різних версіїй нападу, поліціянти переглянувши камери відеоспостереження,  які допомогли оперативникам установити особу зловмисника та його затримати.

Підозрюваним виявився 36-річний уродженець Cхідної України, який останні три роки проживає у Броварах. Чоловік, який зловживає оковитою, зізнався у скоєному злочині. Зловмисник пояснив, що того дня, перебуваючи напідпитку, він посварився зі своєю дівчиною, узяв пістолет, вибіг на вулицю і вистрілив у перехожу жінку, щоб заволодіти її сумкою.

При проведенні обшуку за місцем проживання нападника, працівники поліції виявили та вилучили пістолет «Форт-17» із витертим номером, 12 набоїв, жіночі сумки, гроші у сумі 2100 грн., 100 доларів США, банківську картку та ніж. Також вилучено соціальну картку на ім’я потерпілої жінки, яку чоловік намагався знищити, підпаливши її.

Наразі зловмиснику оголошена підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство з корисливих мотивів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин) та за п.6. ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Джерело: Трибуна Бровари