Поліція затримала крадіїв готівки з терміналів у Броварах. ФОТО | Трибуна

image
11 Серпня 2020, 15:11
Поділитися:

Поліціянти Київщини знайшли і затримали підозрюваних у двох крадіжках грошей з терміналів для поповнення рахунку в Броварах. Злочинний «заробіток» молодих киян, один з яких вже проблеми із законом, становить понад 75 тис. грн. Про це повідомляє поліція Київської області.

Як зазначають правоохоронці, у Броварах сталися дві крадіжки грошей з терміналів для поповнення рахунку. Зловмисники вночі зламували обладнання, звідки викрадали «касети» з готівкою.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, відпрацювання камер відеоспостереження працівники Броварського відділу поліції вийшли на слід злодіїв. За силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення поліції Київщини крадіїв затримали за місцем їхнього мешкання.

Поліція Київщини затримали крадіїв готівки з терміналів самообслуговування Злочинний «заробіток» молодих киян, один з…

Опубліковано Поліція Київської області Вівторок, 11 серпня 2020 р.

Підозрюваними виявилися двоє жителів столиці: 30- та 35-річного віку. Молодший уже мав проблеми із законом за скоєння майнових злочинів.

При проведенні санкціонованих обшуків за місцем мешкання крадіїв працівники поліції виявили та вилучили речові докази: крадені «касети» з терміналів, готівку, знаряддя зламування. Також поліціянти вилучили автомобіль Chevrolet Lacetti, на якому чоловіки вчиняли злочини.

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Працівники поліції перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Фото – Національна поліція України

Читайте також

До 12 років із конфіскацією: судитимуть групу крадіїв торгових центрів і офісів
Поліція затримала крадіїв із Грузії: грабували домівки. ФОТО
Підозра у 8 злочинах: у Княжичах затримали двох серійних крадіїв

Перегляди публікації:
0

Джерело: Трибуна – Бровари