Поліція затримала автомобільного крадія з кримінальним минулим | Трибуна

image
9 Вересня 2020, 12:16
Поділитися:

Зловмисник розбив скло автівки в Броварах, викрав із салону особисті речі та інструменти. Броварські поліціянти оперативно встановили підозрюваного і затримали його. Наразі правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до вчинення аналогічних злочинів. Про це йдеться в повідомленні Броварського відділу поліції.

Як зазначають правоохоронці, на спецлінію «102» вони отримали  дзвінок від жителя Броварів. Чоловік повідомив, що протягом ночі невідомі викрали речі з автомобіля Шевроле, припаркованого неподалік від будинку.

Правоохоронці провели комплекс розшукових заходів і встановили, що до злочину причетний 47-річний місцевий житель. Він уже мав проблеми із законом, вказано в повідомленні.

Поліцейські Броварщини оперативно затримали автомобільного крадія із кримінальним минулимЗловмисник розбив скло…

Опубліковано Броварський відділ поліції Середа, 9 вересня 2020 р.

За місцем мешкання підозрюваного поліціянти провели невідкладний обшук та виявили викрадене майно. Правоохоронці вилучили речові докази та затримала зловмисника. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – «крадіжка». Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Слідство триває.

Фото – Національна поліція України

Читайте також

У Великій Димерці «комконівці» затримали в будинку крадіяПоліція спіймала броварського крадія електроінструментівДо 12 років із конфіскацією: судитимуть групу крадіїв торгових центрів і офісів

Перегляди публікації: 0

Джерело: Трибуна – Бровари